Köp markiser i Stockholm

Köp markiser i Stockholm

I Stockholm är behovet av markiser stort. Till exempel kaféer och alla uteserveringar och restaurang- och hotellverksamhet för att inte tala om affärer, stora som små behöver en fungerande och snygg markis. Även Stockholms invånare vill ha en markis som insynsskydd eftersom de bor tätt. Lägenheterna är varma i sommartid och många i Stockholm bor med grannar tätt inpå.

I Stockholm kan du köpa markiser på flera olika ställen, markiser av snygg design och måttanpassade för dina fönster. Du kan få skräddarsydda markiser för att passa just för dina behov.

Att ha markiser är så vanligt att ingen tänker på det om det inte utmärker sig på form eller färg. Man kanske tänker på markiser som solskydd men markiser har flera andra funktioner. Snygga markiser förhöjer intrycket av vilken byggnad som helst. Villor och lägenheter kommer att få en ansiktslyftning om du köper nya markiser. Dessutom hjälper markiser att hålla inomhustemperaturen behaglig.

Markiser är det perfekta valet om du vill ha ett stiligt och flexibelt solskydd. Markiser passar för både små och stora ytor och ger fönstren ett nytt utseende. Under en promenad i Stockholm kan du se att i stort sett alla restauranger i Stockholm har markiser och husens fönster blir allt oftare prydda med snygga markiser.

Markiser är populära för att de är enkla att använda, de tar upp liten plats när de inte används, de är snygga och ger ett modernt utseende för fönstren eller terrasser. De ger ett stiligt och sobert intryck samtidigt som den kan ge ditt företag ett mer tilltalande utseende. Förutom allt detta uppfyller markiser också sin primära funktion– den ger skydd mot solen.

Att hitta markiser man tycker om är inget problem i Stockholm. Du hittar fönstermarkiser, korgmarkiser, balkong- och terrasmarkiser. Du kan hitta den senaste tekniken och bredaste utbudet i Stockholm. Priser är oftast förmånliga och du får bra service och kvalitetsprodukter. Det finns markiser för de flesta användningsområden, exempelvis för fönster eller terrasser. Terrassmarkisen är en större typ av markis som skuggar en hel uteplats och skyddar mot regnstänk. I kombination med exempelvis infravärme förlänger de sommaren och kan vara ett alternativ till fasta tak.

markiser

Det är lätt att hitta den typen av markis man vill ha om man köper den i Stockholm. Färg och design är något som ska väljas efter egen smak men det beror också på var markiser ska sitta. Ett företag väljer kanske något som passar i företagets profil och målgrupp. Genom färgval kan du påverka hur bra markiser smälter in i omgivningen. Vidare tar man hänsyn till om hur mycket trafik det är på gatan. Speciellt viktigt är detta i Stockholm där gatorna är mycket trafikerade. Du kan även välja färgen för att göra ett visst intryck.

Det ju inte bara är en snygg markis du vill ha, du vill också att den ska sitta rätt, hänga kvar och ge ett smakfullt intryck.

Material som används till markiser är aluminium för ramar och manövrering och väven består i de flesta fall av akryl, som är ett väder- och åldersbeständigt material. Det finns många olika färger och format att välja på och du kan förnya fastighetens utseende.

Det finns många olika typer av markiser såsom terrassmarkiser, vertikalmarkiser, fönstermarkiser och fixed screen.

Terrassmarkiser eller vikarmsmarkiser skyddar uteplatsen och utemöblerna från sol och regn. Vertikalmarkiser stoppar värmen innan den når fönstret och den här typen av markis är väldigt vindtålig. Du kan se ut även om markisen är nerfälld. Fönstermarkiser håller huset svalt. Fixed screen med zipteknik tål mer vind än någon annan lösning.

Hur länge markiser håller beror på hur väl du sköter dem. Genom att följa skötselanvisningar kan du räkna med att din terrassmarkis håller sig fin i cirka 12-14 år. Samma gäller för fönstermarkiser som kan håll ännu längre eftersom de inte är lika vindutsatta som terrassmarkiser.

Priset på markiser kan variera från några tusen till 20 000-30 000 kronor beroende på storleken.  Det finns billigare varianter och varianter av högre kvalitet. Detta gäller terrassmarkiser. Om du köper via internet får du oftast billigare pris på dina markiser men du får kolla kvaliteten noga.

Om du inte bor i Stockholm så är det ändå här det du finner det största utbudet och störst konkurrens på markiser, därför är det ett solklart val att börja leta efter sina markiser i Stockholm.

Facebook Comments