Klockor mode på nätet – Wood and Sea

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:mode

För cirka 20 år sedan, slutet av 90 talet och början av 2000 talet var klockor helt ute ur modesvängen, vilket kanske främst berodde på all ny teknik som kom i form av att alla hade sin mobiltelefon med sig osv. Tidigare hade i stort sett varenda person en klocka och exempelvis en Rolex klocka hade oerhörd status att bära.

Modet med klockor har nu verkligen kommit tillbaka med kraft. Minidatorer som klockor på handledning finns och kommer säkerligen bli mode med tiden, men äkta mekaniska klockor har ett annat statusvärde som handlar om känslor.

Det finns några exklusiva designerklockor som Wood & Sea där man kan få en mängd stilar som uppfyller personligheter. Armbandsur är mer eller mindre tidlös som en form av smycken. Det har visat sig att klockor har ett samlarobjekt arbete av art snarare än att bara visa tiden.

Kopior flödar alltid, vilket också pekar på att det finns ett stort värde i klockor.

Wood & Sea klockor är inspirerade av skönhet och elegans från Skandinavien. Dess ambition är att skapa tidlösa, minimalistisk klockor som kan bäras varje dag. Och naturligtvis, det måste vara modeinriktat också.

wood and sea klocka

Tänk en snygg kostym och klockan ovan, det känns oerhört elegant och classy. Det visar på pondus, en person som vid enbart utstyrseln redan har ett överläge oavsett om det gäller affärsmöte eller en dejt.

För att se mer av Wood & seas exklusiva klockor så klocka här för att besöka Wood & Sea!

Facebook Comments