Kakel i skåne

För några år sedan var jag nere i det stora kakeldistriktet i Castellon, i byn Villareal. Det är ett riktigt kakelmecka där cirka 10% av all världens kakel produceras. I Sverige.

Alla rum och lägenheter vid Medelhavet består av just kakel vilket är tåligt, lätt att underhålla och ser bra ut. Kakel är rustikt och vattenavvisande vilket gör att det fungerar i alla rum, speciellt i kök och badrum.

Numera har kakel börjat bli mer och mer populärt i alla rum i Sverige med och genom att köpa det finaste kaklet som går hitta kan ni få inredning likt Spanien. Kakel skåne är den sajten vi fallit för som har det bästa utbudet vi kunnat hitta i Sverige och mycket bra priser. Färger, storlekar och texturer. Kakel ger en praktiskt taget obegränsad mängd kombinationer i ditt hem vilket gör att ditt hem blir unikt.

I Sverige har vi ofta sett mindre plattor mestadels, i Spanien är det mycket mer populärt med stora kakelplattor. Det är enklare att lägga stora plattor förutom att de måste skäras och delas av lite mer än vad små behöver göras. Var noga med att anlita en bra plattsättare som har riktig kakelskärare och vet hur det skall göras snyggt så att ditt hem blir stilrent som du önskar. Mediterranokakel säljer även marmor, natursten, kalksten, klinker och granit, så det finns väldigt mycket att välja på hos dem.

Priserna hos Mediterranokalen är de bästa priserna vi kunnat hitta när vi jämfört olika sajter.

Facebook Comments