Bordsflaggor

Bordsflaggor

Flaggor använder vi för att hylla, fira eller hedra någon eller något med, för identifikation av olika slag, för att marknadsföra företag och organisationer och visa upp det vi tror på och jobbar för. En gemensam nämnare är att flaggor står för stolthet, vi visar upp något vi värnar om och som vi känner varmt för. Bordsflaggor är den där perfekta prydnaden som passar in lite var som helst och i många olika sammanhang. Den pryder sin plats i hemmet, på arbetsplatsen, på klubbmötet, på företaget, i montern som presenterar det stora eller lilla företaget, på mässor och utställningar, på det lilla barnets dop, på underbara bröllop, på roliga 50-års festen… Listan kan bli lång och det är den perfekta presenten i och med dess enorma användningsområde. Du gör bordsflaggan till en personlig present när den beställs i nysilver eller i borstat rostfritt stål och ger den ett unikt utseende med passande text och gravyr. Använd den där du tycker den passar in. Bordsflaggor har ett stort användningsområde och traditionsvärde.

bordsflagga
Letar du efter den perfekta presenten till den som fyller jämna år? Är det till din arbetskollega, far eller mor, bror eller syster, svåger eller svägerska eller kanske en kär vän? Då är bordsflaggan med gravyr perfekt. ”Kim 50 år”, det kommer bli ett kärt minne och jubilaren kan minnas tillbaka på bemärkelsedagen varje gång han eller hon går förbi den där den står placerad på byrån eller i bokhyllan eller då den tas fram vid olika högtider och festligheter.
Ge som dopgåva till den lilla flickan eller pojken. Den blir en kär gåva som barnet får med sig att använda genom livets många olika tillfällen och händelser. Välj en fot i borstat rostfritt stål med ingraverat namn, datum, vikt och tid då barnet föddes.

Vill du ge en unik och speciell studentpresent eller examenspresent till ditt duktiga barnbarn som pluggat hårt under flera år på gymnasiet eller på högskolan eller universitetet, för att visa hur stolt du är över hans eller hennes prestation, då blir en ståtlig bordsflagga i nysilver med din egna personliga text ingraverad på foten perfekt. Du ger och skapar en personlig och oförglömlig present som studenten får med sig genom livet. Varje gång han eller hon tittar på den kommer minnen från glada studentdagar. Kanske den kommer få följa med till första arbetsplatsen och få en hedrande plats på skrivbordet.

Stundar det för bröllop och du är ute efter den utmärkta presenten så har du precis hittat den! Bordsflaggan kommer pryda parets hem många år framöver. Den kommer symbolisera deras äktenskap och kärlek. En present de kommer vårda lika fint som kärleken till varandra. Kanske är det ni som ska gifta er som är ute efter en fin bordsprydnad under bröllopsmiddagen. En utmärkt prydnad att ha stående på honnörsbordet och som blir er egna lilla present till er själva. Ni skapar dessutom en gemensamt minne att ta fram vid kommande festligheter och högtider under tiden som ni tillsammans har framför er.

Är du företagare och vill ha något enkelt men som ändå visar upp företaget med stolthet, skapa då företagets personliga flagga genom att gravera in företagets logga och kärnvärden runt om på foten i nysilver. Du kan lätt ta med dig bordsflaggan på presentationer, föredrag och marknadsföringsinsatser. Låt den bli företagets stolta symbol där den pryder sin plats när din kunder gör besök. Placera den på borden i fikarummet, runt om i konferenslokalen, på skrivborden och framme i receptionen där du tar emot alla din kunder. Vill du uppvakta dina medarbetare eller kunder på olika sätt blir det också den perfekta gåvan för att visa din uppskattning.

Det finns många att uppvakta med bordsflaggor. Har du många fina ledare i den ideella förening eller klubben du vill uppmuntra för deras fina insatser, en arbetsgrupp som utmärkt sig och vill ge något extra, den där lärarinnan eller läraren som ditt barn lär så mycket av varje dag, träningsinstruktören som tar sig tid med dig varje vecka, din granne som skottar snö från din uppfart och ställer upp i tid och otid, dina snälla föräldrar som är er ständiga och trygga barnvakt… finns det någon du helt enkelt vill visa din tacksamhet till och som du vill ge ett varaktigt minne av hur mycket de betyder är det här en utmärkt gåva.

På nätet finns det butiker där du kan hitta just din bordsflagga som du enkelt beställer utefter dina önskemål om text och stil på gravyren. Klicka dig vidare för att beställa den perfekta presenten. Du kommer känna att du gjort ett bra val.

Facebook Comments